Couscous met garnalen en stoomgroenten

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui pellen en in ringen snijden. Knoflook pellen en snipperen. Saffraan mengen met 1 el koud water. Garnalen pellen. Couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing, maar rozijnen niet toevoegen. Rozijnen in schaaltje lauw water 5 min. wellen. Afgieten. In koekenpan olie verhitten en ui 3 min. bakken. Knoflook, garnalen en suiker toevoegen en nog 3 min. bakken. Rozijnen, kikkererwten (zonder vocht) en saffraan (met vocht) toevoegen. Even laten pruttelen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Groenten stomen volgens gebruiksaanwijzing. Op vier borden couscous met daarop eerst groenten en dan garnalen-uimengsel scheppen.

Couscous met garnalen en stoomgroenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmasalade met stoomgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflookspaghetti met rucola en noten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met zomergroenten en kabeljauw
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept