Zomerse kabeljauwschotel

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 3 eetlepels olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook goudbruin. Voeg de tomatenblokjes, paprika, vermout en anijsdrank toe en laat het geheel 15 minuten met de deksel op de pan sudderen. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper.
  • 2 Bestrooi de kabeljauw met zout en peper en wentel 'm door de bloem. Verhit de rest van de olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak hierin de kabeljauw in 5-8 minuten lichtbruin en gaar. Bak de laatste minuut de garnalen mee.
  • 3 Verdeel de tomaten-paprikasaus over vier borden en schep de kabeljauw met garnaaltjes ernaast. Bestrooi het geheel met dille en serveer direct. Lekker met couscous of rijst.

Zomerse kabeljauwschotel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwschotel met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige kabeljauwschotel met chorizo
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept