Taco's gevuld met paprika en vis

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 175 °C voorverwarmen. Ui pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Maïs laten uitlekken. Zeewolf in blokjes snijden. In braadpan ui in olie smoren. Zeewolf toevoegen en 2 min. meebakken. Paprika erdoor scheppen en meebakken. Seasoningmix, 50 ml water en maïs toevoegen en aan de kook brengen. Saus 5 min. laten koken. Tacoschelpen volgens gebruiksaanwijzing in oven verwarmen. Warme schelpen aan tafel met vis-groentemengsel vullen en met tacosaus serveren. Lekker met salade van ijsbergsla en yoghurtdressing.

Taco's gevuld met paprika en vis is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco met andijvie en gehakt
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige taco's met feta
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept