1 Meng in een kom 2 el citroensap met de olie en marineer hierin de kip 15 minuten. Kruis de tomaten in en dompel ze 1 minuut in kokend water. Verwijder de velletjes en zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Schil de avocado's, verwijder de pitten en snijd ze in blokjes. Prak in een lage schaal met een vork of pureestamper de avocado fijn met de tomaat, rode peper, ui en de rest van het citroensap. Breng de guacamole op smaak met zout en peper. Roer de helft van de koriander erdoor en zet apart. Verhit de grillpan, rooster de paprika 1-2 minuten en schep hem in een schaal. Gril de kipreepjes 2-3 minuten per kant goudbruin en gaar. Schep ze bij de paprika en meng met de rest van de koriander. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel het kipmengsel erover. Rol ze op en serveer met de guacamole.
Tortilla met gegrilde kip en paprika is een recept van Albert Heijn