Deense sandwiches

6
30 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In kom eieren loskloppen met slagroom. In steelpan 1 eetlepel boter smelten en eimengsel erdoor roeren. Ei al roerende laten stollen. Bosuitje schoonmaken en in dunne ringen snijden. Augurken zeer fijn snijden. Bosui en augurk met zout en peper naar smaak door rest van boter roeren. Paling in stukken van 4 cm snijden. Paté in 6 repen snijden. Korstjes van kaas snijden. Sneetjes roggebrood halveren. Op 6 halve sneetjes roerei scheppen. Hierover paling verdelen. 6 Halve sneetjes royaal bestrijken met augurkenboter. Geitenkaas erop leggen. Laatste sneetjes bestrijken met cranberrycompote en paté erop leggen. Sneetjes roggebrood op een platte schaal rangschikken en op buffet zetten.

Deense sandwiches is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Sandwiches met rillette van sardines
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Geflambeerde aardbeien
Bekijk recept
Ris a la mande (Deense rijstepap)
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Gegrilde varkensspiesjes met gemarineerde courgette
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolgratin blauwaderkaas
20 min Bijgerecht
Bekijk recept