Maïspannenkoekjes met spinazievulling

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Beslag kloppen van bloem, eieren, melk en snuf zout. Cherrytomaten halveren. Maïs uit laten lekken en in hakmolen of keukenmachine grof malen. Samen met tijm door het beslag mengen. In twee koekenpannen olijfolie verhitten en per keer twee pannenkoekjes bakken tot 8 stuks in totaal. Intussen spinazie verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Een helft van pannenkoekjes bedekken met spinazie en bestrooien met ca. 25 g gemalen kaas per pannenkoek. Pannenkoek dubbelklappen en indien nodig opwarmen in pan of magnetron. Tomaat op smaak brengen met zout en versgemalen peper, besprenkelen met olijfolie en serveren bij gevulde maïspannenkoekjes.

Maïspannenkoekjes met spinazievulling is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazielasagne
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-kaastaart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plat brood gevuld met spinazie (dürüm)
50 min Snack
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s reuzenravioli met verrassing
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept

Maispannenkoekjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Maispannenkoekjes Met Rucola
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla?s Met Andijvie En Mozzarella
0-10 min -
Bekijk recept
Mexicaanse Quorn/Tahoeschotel
0-10 min -
Bekijk recept