Oosterse pannenkoek met spitskool en tofu

4
30 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In kom kuiltje in midden van bloem maken. In ander kom sherry, 2 el sojasaus, eieren en 300 ml water loskloppen en in kuiltje van bloem schenken. Met garde doorkloppen tot glad mengsel ontstaat. Helft van bosui erdoor roeren. In koekenpan 1/2 el olie verhitten. Beslag in pan scheppen en pannenkoek aan beide kanten lichtbruin bakken. Op zelfde wijze nog 3 pannenkoeken bakken. In wok tofu al omscheppend in 2 el olie bruinbakken. Met schuimspaan uit pan nemen. In zelfde pan paprika 1 min. roerbakken. Spitskool 1 min. meebakken en tofu met rest van bosui erdoor roeren. Rest van sojasaus, limoenschil, limoensap en peper naar smaak door elkaar roeren. Pannenkoeken op vier borden leggen, groenten-tofumengsel erover verdelen en oprollen. Saus in schaaltje ernaast serveren.

Oosterse pannenkoek met spitskool en tofu is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept