Vietnamees broodje biefstuk

4
20 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Grillpan verhitten. Biefstukken bestrijken met 1 el olie en in 1-2 min. per kant rosé roosteren. Uit pan nemen en laten afkoelen. In ruime schaal limoensap mengen met vissaus en rode peper. Biefstukken dwars op de draad in smalle repen snijden en door dressing mengen. Vlees afgedekt in koelkast zetten en smaken minstens 30 min. laten intrekken. Harde steeltjes uit waterkers verwijderen. Kruiden van steeltjes plukken en grof scheuren. In schaal waterkers, kruiden, ui en wortelreepjes mengen. Tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.
  • 2 Pistoletjes of in 4 stukken gesneden stokbrood opensnijden. Salade en rest van olie door biefstukreepjes mengen en over broodjes verdelen.

Vietnamees broodje biefstuk is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vietnamees stokbrood met kip en koriander
20 min
Bekijk recept
Banh mi (Vietnamees pistoletje)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamees Broodje Biefstuk
10-20 min -
Bekijk recept
Vietnamees Broodje Biefstuk
20-30 min -
Bekijk recept