Little gem met romige currykip

4
10 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal de blaadjes los van de kropjes sla. Spreid de grootste blaadjes uit op een ruime, platte schaal. Bewaar de rest voor in een salade.
  • 2 Verhit de olie in een kleine pan met antiaanbaklaag en bak hierin de reepjes kip al omscheppend 1 minuut. Voeg de currypasta toe en bak alles al omscheppend nog 2 minuten. Voeg de room toe en breng alles nogmaals aan de kook. Voeg naar smaak vissaus toe.
  • 3 Schep de kipcurry op de slablaadjes. Knip de takjes koriander in 2 of 3 stukken en leg op elk gevuld blaadje een takje koriander.

Little gem met romige currykip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Currykip met ketjaprijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiesjes currykip
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indiase Currykip
10-20 min -
Bekijk recept
Pasta Met Currykip
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Sandwich met gerookte zalm en verse kaas met kappertjes
20 min
Bekijk recept
Frisse caesarsalade op toast
20 min Voorgerecht
Bekijk recept