Tempurafrites met wasabimayonaise

4
40 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de courgette in de lengte in plakken van 6 mm. Snijd de plakken in lange dunne repen en snijd die weer doormidden. Doe hetzelfde met de winterpeen. Verwijder de harde onderkanten van de aspergetips. Snijd elke bosui in 3 stukken.
  • 2 Meng de mayonaise met de crème fraîche en de wasabipasta. Breng op smaak met peper en zout. Schenk 6 cm olie in een wok en verhit. De olie is heet als een stukje brood in 15 sec. goudbruin is. Klop ondertussen de eieren los in een grote kom. Voeg de bloem, het mineraalwater en een mespunt zout toe en meng kort. Het beslag mag nog een beetje klonterig zijn. Haal telkens 8 groentefrites door het beslag en frituur ca. 2 min. Laat uitlekken op keukenpapier.
  • 3 Bestrooi de tempurafrites met zout en serveer met de wasabimayonaise.

Tempurafrites met wasabimayonaise is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Teppanyaki mixed grill
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentetempura met wasabimayo
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met Iers rundvlees
45 min-
Bekijk recept
Sushi burrito
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept