Spareribs uit Singapore

24
55 min
Snack
2 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spareribs tussen ribben lossnijden en bestrooien met Chinese kruiden. In kommetje sojasaus en honing door elkaar roeren. Chilipepertjes erboven verkruimelen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Gemberwortel schillen, kleinsnijden en door marinade roeren. Marinade over spareribs schenken en deze afgedekt ca. 4 uur in koelkast zetten.
  • 2 Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand
  • 3 Bakblik bekleden met aluminiumfolie. Spareribs op bakblik leggen en in ca. 50 minuten gaar bakken, tussentijds 3 maal keren en met marinade bestrijken. Spareribs uit oven nemen en bestrooien met sesamzaadjes. Warm of koud serveren.

Spareribs uit Singapore is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Singapore met lemoncurry garnalen
85 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mihoen Singapore
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng Singapore
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sate Babi (singapore)
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Frisse sinaasappelspareribs
10 min -
Bekijk recept
Kruidige pulled ribs Chinese style
495 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs met roquefortsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs in oosterse marinade
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept