1 Pel de garnalen en snijd ze zo fijn mogelijk. Meng in een kom met het gehakt. Snijd de gember zo fijn mogelijk. Voeg de rode peper, de gember, 2 bosuitjes, het ei en de knoflook aan het gehakt-garnalenmengsel toe. Meng alle ingrediënten en voeg peper en zout naar smaak toe. Verdeel het mengsel in 8 gelijke porties.
2 Breng ruim water aan de kook in een wok waar de stoommand op past. Knip de kaartjes van de theezakjes en doe de zakjes in het kokende water. Wikkel de porties garnalengehakt in 8 grote paksoibladen en leg de pakketjes met de naad naar beneden in de mand. Zet de stoommand op de wok en dek af met de stoommanddeksel of aluminiumfolie. Stoom de pakketjes in ca. 15 min. gaar.
3 Roer ondertussen de oestersaus los met de olie en 1 el water. Voeg de rest van de bosui toe. Serveer de paksoipakketjes met de oestersaus. Lekker met pandanrijst en peultjes.