Sajoer van wortel, kool en varkensvlees

4
30 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en vang het kookwater op. Dep de hamlapstukjes droog met keukenpapier en schep in een schaal om met peper.
  • 2 Verhit de olie in een wok en roerbak de hamlapstukjes in 5 min. goudbruin. Voeg de uien toe en roerbak nog 3 min. Voeg de boemboe, de kokosmelk, de wortels, de Chinese kool en 150 ml kookwater van de rijst toe en breng al roerend aan de kook. Zet het vuur laag, doe een deksel op de wok en stoof 10 min.
  • 3 Serveer de sajoer met de rijst.

Sajoer van wortel, kool en varkensvlees is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sajoer tofu en boontjes
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indische groenteschotel (sajoer lodeh)
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kip met gesmoorde paksoi en rijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ayam Betawi (kip in ketjap) met Sajoer Bajem
15 min-
Bekijk recept