Snelle rendang met wortel-rozijnensalade

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de helft van de uien 1 min. Bak het nasi-bamivlees 3-4 min. mee. Voeg de boemboe en 200 ml water toe en breng aan de kook. Stoof de rendang afgedekt op laag vuur in 15 min. gaar. Neem de laatste 5 min. de deksel van de pan en laat de saus tot de gewenste dikte inkoken.
  • 2 Schil de wortels met een dunschiller en rasp ze fijn. Meng met de rest van de ui, de slasaus en de rozijnen. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Verdeel de rijst over 4 borden en schep er de rendang op. Serveer met de wortelsalade.

Snelle rendang met wortel-rozijnensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spruiten-rozijnensalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle watermeloensalade
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle tapenade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept