1 Laat de tijgergarnalen ontdooien. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen het steeltje van de rode peper. Halveer de peper, verwijder met een mesje de zaadlijsten en snijd de peper in dunne reepjes. Schil de gember en snijd fijn. Snijd de ui in halve ringen en de knoflook fijn.
2 Verhit de olie in een wok en bak de ui en knoflook 1 min. Bak de gember en de rode peper 2 min. mee. Voeg de ketjap en de garnalen toe en roerbak de garnalen op hoog vuur in 3 min. gaar. Snijd de paksoi in reepjes en roerbak nog 1 min. mee.
3 Voeg de noedels toe aan de garnalen en de paksoi. Meng alle ingrediënten en breng op smaak met peper en zout. Snijd de limoen in 4 partjes. Verdeel over borden en serveer met een partje limoen.
Geroerbakte garnalen met gember en paksoi is een recept van Albert Heijn