Tofu met peultjes, mango en cashewnoten

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking, vang tijdens het afgieten 150 ml kookvocht op. Kook de worteltjes en peultjes in ruim kokend water 5 min. Snijd de tofu in plakken van 1 cm dik en snijd die diagonaal in vieren. Snijd de paksoi-stelen in 1 cm brede boogjes, scheur het blad grof.
  • 2 Verhit de olie in een wok. Roerbak de knoflook 1 min. en schep uit de pan. Roerbak in de knoflookolie de tofu al omscheppend goudbruin en schep uit de pan. Roerbak in de rest van de olie de paksoistelen 3 min. Voeg de worteltjes en peultjes, het paksoiblad, de knoflook, de mangoblokjes en de cashewnoten toe en roerbak tot alles warm is. Schenk het opgevangen kookvocht erbij en breng aan de kook. Schep de tofu er weer bij. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Verdeel de gele rijst over 4 borden, schep het tofu-groente-mangomengsel erop.

Tofu met peultjes, mango en cashewnoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept