Kruidige broodstengels

8
20 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In kom broodmix mengen met 1 tl tijm, 150 ml lauwwarm water en 2 el kruidenolie. Geheel volgens instructies op verpakking tot soepel deeg kneden. Kom afdekken met plasticfolie, deeg bij kamertemperatuur 10 min. laten rijzen. Oven voorverwarmen op 200 °C. Bakpapier op 2 bakplaten invetten met rest van kruidenolie, gelijkmatig bestrooien met rest van tijm. Deeg in ca. 24 stukjes verdelen. Stukjes deeg tussen twee handen tot smalle worstjes vormen en vervolgens op werkvlak verder uitrollen tot dunne 'potloden' van 20 cm lang. Broodstengels op enige afstand van elkaar op bakplaten leggen en door rest van olie en tijm rollen, zodat ze aan alle kanten bedekt zijn. Broodstengels in 10 min. lichtbruin en gaar bakken. Oven uitzetten, ovendeur op kier zetten en broodstengels zo nog 10 min. krokant laten worden. Laten afkoelen en tot gebruik bewaren in luchtdicht afgesloten trommel.

Kruidige broodstengels is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Camembert uit de oven
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappel-maaltijdsoep met broodstengels
30 min -
Bekijk recept
Oliedip
5 min Snack
Bekijk recept
Kaassoep Met Kruidige Broodstengels
20-30 min -
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept