Mosterd-visragout

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sjalotjes schoonmaken en snipperen. In pan boter verhitten. Sjalotjes ca. 2 minuten fruiten. Roodbaars in stukjes snijden en bestrooien met zout, peper en bloem. Roodbaars ca. 3 minuten meebakken. Crème fraîche en mosterd toevoegen en tegen de kook aanbrengen. Saus ca. 4 minuten zachtjes verwarmen. Intussen worteltjes in ca. 5 minuten beetgaar koken. Ragout op smaak brengen met zout en peper. Italiaanse bollen opensnijden. Ragout erover verdelen. Serveren met gekookte worteltjes.

Mosterd-visragout is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Prei-visragout met salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met visragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visragout met bladerdeeg
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visragout met rijst en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept