Pikante kaas-kalkoenburger

4
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In koekenpan olie verhitten en kalkoenburgers in ca. 10 minuten gaar bakken. Bakplaat met bakpapier bekleden. Burgers op bakplaat leggen (bij bereiding lang van tevoren burgers eerst in bakpapier verpakt in koelkast bewaren).
  • 2 Oven voorverwarmen op 220 °C. Stilton in plakjes snijden en over burgers verdelen. Sla in flinterdunne reepjes snijden. Broodjes en kalkoenburgers in oven schuiven. Na ca. 5 minuten broodjes uit oven nemen en bijna geheel opensnijden. Binnenkant besmeren met ketchup. Hete kalkoenburgers uit oven nemen, in broodjes leggen, garneren met slareepjes.

Pikante kaas-kalkoenburger is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenburgers met portobellochampignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenburger met tomatenmayonaise
30 min
Bekijk recept
Kalkoenburger (4)
20-30 min -
Bekijk recept
Broodje Kalkoenburger
10-20 min -
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept