1 Maak de radijsjes schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de koriander grof. Besmeer ¾ van de sneetjes brood dun met de knoflookmayonaise. Beleg ⅔ van de besmeerde broodjes met de kipfilet. Doe vervolgens op de ene helft de plakjes radijs en op de andere helft de koriander. Leg de sandwiches op elkaar, eerst een sneetje met kipfilet en radijs en daarop een sneetje met kipfilet en koriander. Bedek de sandwiches met de onbelegde sneetjes met de mayonaise naar beneden. Druk goed aan. Snijd de korsten van het brood en snijd de sandwiches diagonaal doormidden. Steek in elk driehoekje een satéprikker.
2 Halveer de palingfilet. Schaaf de komkommer heel dun. Roer de roomkaas los en meng met de geraspte mierikswortel. Besmeer het casinobrood dik met de roomkaas en beleg ze met een laag komkommer. Snijd de korsten er af en snijd de sneetjes in 3 repen. Leg op elke reep een stukje paling. Knip de tuinkers af en strooi deze over de paling.
3 Ris de naaldjes van de takjes rozemarijn en snijd ze fijn. Besmeer het mueslibrood dik met geitenkaas. Verwijder het klokhuis van de appel en snijd hem in dunne partjes. Verdeel over de helft van de sneetjes. Bestrooi de appel met rozemarijn. Dek af met de andere sneetjes. Ontkorst de sandwiches en snijd ze in vieren. Leg ze op een schaal en serveer direct.