Mie met broccoli, zalm en gembersaus

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Los het bouillontablet op in 700 ml kokend water. Voeg 100 ml woksaus toe en kook hierin de broccoliroosjes in 5 min. beetgaar. Giet af, maar bewaar het kookvocht. Kook in een andere pan de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en fruit de uipartjes goudbruin in 5 min. Voeg de rest van de woksaus, de ketjap en 100 ml kookvocht van de broccoli toe en breng aan de kook. Leg de zalm erbij, dek de pan af en stoof de vis op laag vuur 6 min.
  • 3 Giet de mienestjes af en verdeel deze over 4 diepe borden. Schep met een schuimspaan de broccoli uit de pan en verdeel deze over de mienestjes. Neem de zalm uit de pan en leg deze op de broccoli. Schep de uiensaus over de zalm.

Mie met broccoli, zalm en gembersaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vis in gembersaus
15 min, voorbereiden 15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpannetje van tarwe met groenten en gembersaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde sliptong met gember-bietensaus
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika in gembersaus op geitenkaas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met gegrilde aubergine en limoenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept