1 Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Intussen in broodrooster sneetjes brood goudbruin roosteren. Met broodmes korstjes afsnijden en sneetjes overlangs doorsnijden, zodat zes dunne sneetjes ontstaan. Peterselie fijnhakken. Tomaat wassen en in dunne plakjes snijden. Tonijn in zeef laten uitlekken. Slablaadjes wassen en uitslaan. Blaadjes in stukjes scheuren.
2 Ei onder koud water afspoelen, pellen, fijnsnijden en mengen met peterselie en 1/2 eetlepel mayonaise. Tonijn in keukenmachine mengen met 1 eetlepel mayonaise en fijnmalen. 2 sneetjes besmeren met tonijnmayonaise en beleggen met tomatenplakjes en blaadje kropsla . Vervolgens 2 sneetjes insmeren met ei-mayonaise en beleggen met chorizo. Eerste 2 sneetjes op chorizobroodjes plaatsen en beide afdekken met overige 2 sneetjes. Elke sandwich in vieren snijden.
Mini-clubsandwiches met tonijn, chorizo en ei is een recept van Albert Heijn