Gebakken vis in zoetzure saus

4
15 min, voorbereiden 15 min -
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In sauspan 2 el olie verhitten en ui, knoflook en peper 1 minuut zachtjes bakken. Gember, chilipoeder en trassi toevoegen en 1 minuut meebakken. Tomatenpuree erdoor roeren en 1 minuut meebakken. Azijn, suiker en 2 dl water toevoegen en gladroeren. Mango in saus doen en saus 5-10 minuten zachtjes koken. Met zout op smaak brengen. Intussen vis met zout bestrooien en door bloem wentelen. Rest van olie verhitten en vis in ca. 4 minuten lichtbruin en gaar bakken. Halverwege keren. Sereh uit saus verwijderen. Beetje saus over vis scheppen. Lekker met rijst en boontjes.

Gebakken vis in zoetzure saus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept