Mie met mosselen in zoetzure saus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng ruim water aan de kook. Doe de sperziebonen en de mosselen in een vergiet, zet deze op een pan en schenk het kokende water erover, zodat ze ontdooien. Schud om en laat uitlekken. Kook in het water de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat uitlekken in een vergiet. Verhit in een wok de olie en fruit de ui in ca. 3 min. glazig. Voeg de prei toe en roerbak 3 min. Schep de sperziebonen en mosselen erbij, voeg de woksaus toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat het gerecht zachtjes 5 min. stoven. Schep de mie in 4 kommen of diepe borden en schep de saus erop.

Mie met mosselen in zoetzure saus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met gegrilde aubergine en limoenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept