Kip ajam paniki met Chinese kool en komkommer

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit in een braadpan 1 el olie en bak hierin de kipkluifjes al omscheppend bruin. Voeg de boemboe ajam paniki toe, roer om en stoof de kipkluifjes 25 min. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de komkommer overlangs, schraap de zaden eruit en snijd de helften in smalle boogjes. Verhit de rest van de olie in een wok en fruit de ui goudbruin. Voeg de komkommer en bijna alle Chinese kool (bewaar het rulle groen) toe en roerbak 5 min. Schep van het vuur af de rest van de kool erbij. Serveer de kipkluifjes in de saus met de rijst en de Chinese kool.

Kip ajam paniki met Chinese kool en komkommer is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept