Snelle rendang van gehaktballetjes

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking (bereidingswijze met ruim water). Giet af en vang 50 ml van het kookwater op. Bak in een braadpan in 1 el olie de gehaktballetjes rondom bruin. Schep de helft van de ui erbij en fruit 2 minuten. Schep de boemboe en 200 ml water erbij en stoof de gehaktballetjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking van de gehaktballetjes. Fruit in een andere pan de tweede ui in de rest van de olie goudbruin, voeg de winterpeen en de spitskool toe. Schenk het opgevangen kookwater van de rijst erbij en stoof de groenten, met de deksel op de pan, beetgaar in ca. 10 minuten. Serveer de rendangballetjes met de gestoofde groenten en de rijst.

Snelle rendang van gehaktballetjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle watermeloensalade
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle tapenade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept