Venkel-tomaatsalsa

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de harde kern uit de venkel en snijd de groente in heel kleine stukjes. Snijd het venkelgroen fijn. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Hussel in een schaal venkel, venkelgroen, tomatenblokjes en knoflookstengels door elkaar. Breng op smaak met citroensap, zout en peper. Bewaar de salsa eventueel afgedekt in de koelkast.

Venkel-tomaatsalsa is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat-cajunkipfilet
Bekijk recept
Lamskoteletjes Met Yoghurtmarinade
10-20 min -
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept