Krielaardappels met salsa verde

4
20 min
Bijgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de krielaardappels in een pan water met wat zout in ca. 10 minuten bijna gaar. Laat ze in een vergiet uitlekken. Maal intussen met een staafmixer of in een keukenmachine de basilicumblaadjes fijn met de knoflook, kappertjes en mosterd. Voeg geleidelijk de olie toe en maal tot een smeuïge saus ontstaat. Breng de salsa verde op smaak met zout en peper. Bewaar de saus eventueel afgedekt in de koelkast.
  • 2 Rooster de aardappeltjes in een goed ingevette grillmand in ca. 10 minuten goudbruin. Schud de mand regelmatig. Schep de krieltjes in een schaal en meng meteen de salsa verde erdoor.

Krielaardappels met salsa verde is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salsa verde
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met salsa verde
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde forel met salsa verde
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Haring in dillesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige auberginecurry
30 min-
Bekijk recept
Gevulde kipfiletrolletjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warmgerookte forel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept