Tonijn tortilla

6
45 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 190 °C en rooster de paprika's 40-45 min. Neem uit de oven en laat ze in een pan met deksel erop of in een afgesloten plastic zak nog 30 min. rusten.
  • 2 Snijd ondertussen de ui in ringen en de knoflook fijn. Snijd de aardappelen in blokjes. Verhit nu 3 el olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de knoflook, de uienringen en de aardappelen op laag vuur 15 min. Laat 5 min. afkoelen. Verwijder het vel van de paprika's en snijd de paprika's open. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne repen.
  • 3 Klop de eieren los in een grote kom en roer de paprika, het aardappelmengsel en de tonijn er door. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak het eimengsel ca. 30 min. op laag vuur. Keer als het ei begint te stollen. Herhaal dit tot beide zijden mooi lichtbruin zijn. Snijd de tortilla in punten en serveer direct.

Tonijn tortilla is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Taugétortilla
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quesadilla met ossenworst
15 min Snack
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept