Gemarineerde kaas

6
30 min
Snack
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de bol knoflook. Breng in een steelpan de azijn en 150 ml water aan de kook. Voeg 1 tl zout toe en doe de knoflooktenen erbij. Laat 3 min. koken. Neem de tenen knoflook uit het vocht en laat ze afkoelen.
  • 2 Laat de olijven uitlekken. Snijd de kaas in blokjes van ca. 1 cm. Prik de rode pepers in met het puntje van een mes en doe ze samen met de kaas, de olijven, de tijm en de tenen knoflook in de goed schoongemaakte weckpot.
  • 3 Schenk er zoveel olijfolie bij tot alles onder staat. Laat minimaal 3 dagen op een koele, donkere plaats marineren.

Gemarineerde kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde garnalen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept