1 Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snipper de ui en snijd de paprika in blokjes. Snijd de chorizoworst in kleine blokjes.
2 Bak in een braadpan de chorizo zachtjes uit. Schep de kipkluifjes erdoor en bak in 4-5 min. lichtbruin. Bak de ui en tomaat 2 min. mee. Strooi de paprikapoeder en oregano erover en schenk ⅓ van de bouillon erbij. Laat de kipkluifjes zonder deksel in ca. 25 min. zachtjes gaar sudderen.
3 Roer de paprika, sperziebonen en gele rijst door het kipmengsel. Schenk de rest van de bouillon erbij en laat de rijst in de open pan in nog 15-20 min. zachtjes gaar worden. Roer regelmatig en laat het vocht verdampen. Schep de garnalen door de paella en warm 2-3 min. mee. Snijd de peterselie fijn en strooi over de paella.
Rijke paella met kip en garnalen is een recept van Albert Heijn