Broodrolletjes met ei en basilicum

6
15 min
Snack
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de korsten van het brood. Leg telkens 2 sneetjes met 1 cm overlap naast elkaar en rol ze met de deegroller uit tot 5 langwerpige broodrepen. Bestrijk het brood met de tomatentapenade. Leg de blaadjes basilicum op de tapenade en verdeel hierover de eiersalade. Rol de broodrepen stevig op en verpak ze in plasticfolie. Leg ze 1 uur in de koelkast.
  • 2 Snijd elk rolletje in 6 plakjes en steek er een cocktailprikker in.

Broodrolletjes met ei en basilicum is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Sandwichrolletjes met citroenolijven
10 min
Bekijk recept
Broodrolletjes met gedroogde tomaat
75 min
Bekijk recept
Broodrolletjes
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Broodrolletjes met ansjovisboter en Hollandse garnalen
15 min Snack
Bekijk recept