Gazpacho in borrelglaasjes

8
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil en snijd de komkommer samen met de tomaat in stukjes. Maak de paprika schoon en snijd in stukjes. Snipper de sjalot en snijd de knoflook fijn. Pureer in een keukenmachine de komkommer, tomaat, paprika, sjalot en de knoflook.
  • 2 Laat de gazpacho afgedekt in de koelkast in ca. 1 uur door en door koud worden. Snijd de ciabatta in sneetjes, verwijder van 2 plakjes ciabatta (per 8 personen) de korstjes en verkruimel boven de groentepuree. Voeg de azijn en de olie toe en pureer alles nog kort. Breng goed op smaak met peper en zout.
  • 3 Rooster de sneetjes ciabatta in een broodrooster goudbruin en besprenkel met de rest van de olie. Schep de gazpacho in borrelglaasjes. Serveer met de ciabatta.

Gazpacho in borrelglaasjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kokos-ceviche van witvis
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mojito-ijsjes
Nagerecht
Bekijk recept
Koffie met sambucca
5 min
Bekijk recept
Pittige tomatendrank met olijvenkoekje
25 min
Bekijk recept

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept