Thaise saté met kokos

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het vlees in blokjes van ca. 3 cm. Schep in een kom het vlees om met de currypasta, het limoensap en de helft van de koriander. Laat het vlees minimaal 1 uur afgedekt in de koelkast marineren, en laat bijtijds op kamertemperatuur komen. Rooster in een droge koekenpan de gemalen kokos al omscheppend goudbruin. Schep de kokos in een schaaltje.
  • 2 Neem de vleesblokjes uit de marinade en rijg ze aan 8-12 (geweekte) stokjes. Bestrijk de satés rondom met olie en gril ze op een ingevet rooster of grilltopper boven heet vuur in 3-4 minuten per kant gaar. Leg de satés op een schaal en bestrooi ze met de kokos en de rest van de koriander.

Thaise saté met kokos is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept