Broodbol met reuzenbonensalade

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Broden afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Bonen laten uitlekken. Ui pellen en snipperen. Tomaatjes schoonmaken en halveren. Bonen, ui, kaasblokjes, tomaatjes en rucola voorzichtig mengen. Broden horizontaal halveren en beide helften iets uithollen. Helft van uitgehaalde broodkruim in blokjes snijden, op bakplaat leggen en in ca. 5 minuten in oven drogen (rest van broodkruim wordt niet gebruikt). Broodkruim door salade scheppen. Tomatenmix door salade scheppen. Broodhelften vullen met salade.

Broodbol met reuzenbonensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ketjap spareribs met reuzenbonensalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten-reuzenbonensalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Reuzenbonensalade met appel en tonijn
15 min
Bekijk recept
Kikkererwten-reuzenbonensalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gevulde broodbol met tonijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje rauwe ham en rookkaas
15 min
Bekijk recept
Gevulde broodbol met spinazie
25 min
Bekijk recept