Zuurdesembrood met Ardennerpaté en ajuincompote

4
25 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Uien mengen met olijfolie, honing, tijm en wijnazijn en smoor ze op zeer laag vuur ca. 20 minuten (kan dag tevoren). Uiencompote af laten koelen tot kamertemperatuur. Sneetjes brood beleggen met blaadje kropsla, plak Ardennerpaté en eetlepel uiencompote.

Zuurdesembrood met Ardennerpaté en ajuincompote is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Konijn met ajuincompote
0 min
Bekijk recept

Zuurdesemtoast met Coburgerham
15 min Snack
Bekijk recept
Plattekaas met bieslook en sjalot
20 min
Bekijk recept
Scampi met asperges en serranoham
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zuurdesemsandwich met makreelsalade
15 min
Bekijk recept