Naanbrood met courgette, quorn en piccalilly

2
10 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C. Met kaasschaaf plakken van courgette snijden. Plakken beprenkelen met olie en bestrooien met zout en peper. Courgetteplakken op bakplaat leggen. Naanbroden op elkaar leggen en verpakken in aluminiumfolie. Courgette en naan 10 minuten in de oven bakken. Intussen quorn in 1 eetlepel olie bruinbakken. Afblussen met sojasaus. Naanbroden iets af laten koelen en dik bestrijken met piccalilly en beleggen met courgette en quorn.

Naanbrood met courgette, quorn en piccalilly is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lekker potje piccalilly
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Scampi met asperges en serranoham
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indiase kipcurry met spruitjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept