Stokjesbrood gerookte zalm, ei en komkommer

8
20 min
Snack
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren in ca. 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd in plakjes. Snijd schuine sneetjes stokbrood. Bestrijk ze aan beide kanten met de olie. Verhit de grillpan en gril het brood 4 min. Keer halverwege. Halveer de komkommer in de lengte, schep met een theelepel de zaadlijsten eruit en schaaf er met de kaasschaaf lange linten van.
  • 2 Bestrijk het brood dun met de crème fraîche. Verdeel de komkommerlinten, de zalm en het ei erover. Schep er een beetje crème fraîche op, bestrooi met peper en garneer met een takje dille.

Stokjesbrood gerookte zalm, ei en komkommer is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stokjesbrood Russische salade
40 min Snack
Bekijk recept
Stokjesbrood gegrilde paprika en ansjovis
15 min Snack
Bekijk recept
Stokjesbrood Spaanse omelet
30 min Snack
Bekijk recept
Stokjesbrood kaas met chutney
15 min Snack
Bekijk recept