Stokjesbrood gegrilde paprika en ansjovis

12
15 min
Snack
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de grillpan en rooster de paprika met het vel naar beneden tot het vel zwartgeblakerd is. Laat ca. 15 min. rusten in een gesloten zak.
  • 2 Snijd 12 schuine sneetjes stokbrood en bestrijk beide kanten met olie. Verhit de grillpan en gril het brood ca. 4 min. Keer halverwege. Wrijf de de sneetjes in met de halve knoflooktenen.
  • 3 Verwijder het vel van de paprika, snijd het vruchtvlees in dunne repen en verdeel over het brood. Verdeel de ansjovisfilets erover. Rijg aan elke tapasprikker 3 olijven en steek in de pinchos.

Stokjesbrood gegrilde paprika en ansjovis is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stokjesbrood Russische salade
40 min Snack
Bekijk recept
Stokjesbrood Spaanse omelet
30 min Snack
Bekijk recept
Stokjesbrood kaas met chutney
15 min Snack
Bekijk recept
Stokjesbrood champignons met knoflook
20 min Snack
Bekijk recept