Stokjesbrood Russische salade

8
40 min
Snack
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de aardappel in blokjes van 1/2 cm en kook ze 10 min. in water met zout. Giet af en laat afkoelen. Kook de erwten 3 min. Giet af en spoel onder koud water. Meng de aardappel, erwten en ham met de mayonaise, mosterd, peper en zout.
  • 2 Kook de eieren in 8 min. hard. Pel ze en snijd in kwarten. Snijd 8 schuine sneetjes brood. Bestrijk ze aan weerszijden met olie. Verhit de grillpan. Gril het brood 4 min. Keer halverwege. Halveer de teen knoflook en wrijf de sneetjes ermee in.
  • 3 Verdeel de salade over het brood. Leg er een kwart ei op en prik vast met een tapasprikker.

Stokjesbrood Russische salade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stokjesbrood gegrilde paprika en ansjovis
15 min Snack
Bekijk recept
Stokjesbrood Spaanse omelet
30 min Snack
Bekijk recept
Stokjesbrood kaas met chutney
15 min Snack
Bekijk recept
Stokjesbrood champignons met knoflook
20 min Snack
Bekijk recept