Stokjesbrood tonijnsalade met tomaat en augurk

12
15 min
Snack
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd 10 tomaten in 4 partjes. Meng met de tonijn, mayonaise, augurk en sjalot. Breng op smaak met tabasco en peper en zout.
  • 2 Snijd 12 schuine sneetjes stokbrood en rooster ze in ca. 8 min. goudbruin. Keer halverwege.
  • 3 Halveer de rest van de tomaten. Verdeel de tonijnsalade over het brood. Steek een halve tomaat aan elke prikker en in de pinchos.

Stokjesbrood tonijnsalade met tomaat en augurk is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Real American hamburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stokjesbrood Russische salade
40 min Snack
Bekijk recept
Stokjesbrood gegrilde paprika en ansjovis
15 min Snack
Bekijk recept
Stokjesbrood Spaanse omelet
30 min Snack
Bekijk recept
Stokjesbrood kaas met chutney
15 min Snack
Bekijk recept