Citroengras-kipspiesje (Thailand)

6
15 min
Snack
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Door de spiesen van citroengras zijn deze satés een lust voor het oog. Maal in een keukenmachine de kipblokjes samen met knoflook, rode peper, bosuitje, vissaus en paneermeel tot een egaal mengsel. Verdeel het kipgehakt in 6 gelijke porties. Verwijder de buitenste harde bladeren van de stengels sereh. Kneed om het dikke gedeelte van elke stengel sereh een portie gehakt tot een langwerpig worstje van ca. 6 centimeter lang. Bestrijk het gehakt met olie en rooster de spiesjes in 7-8 minuten in een hete grillpan of onder de ovengrill rondom bruin en gaar.

Citroengras-kipspiesje (Thailand) is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees-kokoscurry (Thailand)
0 min
Bekijk recept
Halloweenrecept Franse Pompoensoep
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Thailand:Khow Niaw Piag
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Thailand:Khao Niew Mumuang
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Garnalencurry met spinazie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept