Thaise kipcurry met groentenoedels

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kip in stukjes snijden. Ui en knoflook pellen en grof snijden. Helft olie in wok verhitten en hierin kip 5 min. roerbakken. Ui en knoflook toevoegen en 2 min. meebakken. Currypasta en kokosmelk toevoegen en ca. 10 min. zachtjes laten koken. Ondertussen mihoen bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Koud afspoelen. Rest olie in hapjespan verhitten en hierin roerbakmix en uitgelekte bamboescheuten 5 min. roerbakken. Mihoen toevoegen en goed doorwarmen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Ondertussen koriander grof snijden en helft door kipcurry mengen. Groentenoedels over 4 diepe borden of grote kommen verdelen. Kipcurry erop scheppen en bestrooien met rest koriander.

Thaise kipcurry met groentenoedels is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Japanse zalmyakitori met knapperige groentenoedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Teriyaki Groentenoedels Met Sinaasappel-Kipreepjes (Foto)
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept