1 Kip in stukjes snijden. Ui en knoflook pellen en grof snijden. Helft olie in wok verhitten en hierin kip 5 min. roerbakken. Ui en knoflook toevoegen en 2 min. meebakken. Currypasta en kokosmelk toevoegen en ca. 10 min. zachtjes laten koken. Ondertussen mihoen bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Koud afspoelen. Rest olie in hapjespan verhitten en hierin roerbakmix en uitgelekte bamboescheuten 5 min. roerbakken. Mihoen toevoegen en goed doorwarmen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Ondertussen koriander grof snijden en helft door kipcurry mengen. Groentenoedels over 4 diepe borden of grote kommen verdelen. Kipcurry erop scheppen en bestrooien met rest koriander.
Thaise kipcurry met groentenoedels is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Japanse zalmyakitori met knapperige groentenoedels