Romige penne-broccolischotel

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Penne in 10-12 min. beetgaar koken. Broccoli 5 min. koken, afgieten en warmhouden. Intussen soja cuisine verwarmen, roomkaas toevoegen en tot gebonden saus roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Penne goed laten uitlekken en met broccoli en kaas door saus roeren. Goed doorwarmen. Penneschotel op vier borden scheppen en garneren met cashewnoten.

Romige penne-broccolischotel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkool-broccolischotel met ham en kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli-mozzarellaschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccolischotel met kip
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Broccolischotel met kipfilet Kentucky
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept