Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus

4
10 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 7 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kalfsschnitzel in flinterdunne reepjes snijden en in kom doen. In kannetje kookroom mengen met mosterd en dragon.
  • 2 In pannetje klontje boter verhitten en kwart van kalfsreepjes al omscheppend in 3 min. bruinbakken. Kwart van roommengsel erbij schenken en al omscheppend iets laten inkoken. Gerecht op smaak brengen met zout en peper.

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Baguette met rookworst en zuurkool
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes Met Kruidenrijst
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Kalfsvleesreepjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Roerbakschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsreepjes van Els
0 min
Bekijk recept