Piroschki met kruidenricotta

10
25 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bladerdeeg in ca. 10 minuten laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Peterselie en kervel fijnsnijden en in kom mengen met ricotta en zure room. Op smaak brengen met zout en peper. Deegplakjes uitsteken en insmeren met losgeklopt ei. Op midden van deegplakjes ricotta-kruidenmengsel verdelen. Deeg dichtvouwen en rand met vork aandrukken. Bovenkant met ei insmeren. Pasteitjes op bakplaat rangschikken en in midden van oven in ca. 20 minuten gaar bakken.

Piroschki met kruidenricotta is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenricotta met krokante ham
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep met kruidenricottarepen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm in filodeeg
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Piroschki met gerookte zalm
45 min Snack
Bekijk recept