1 Ris de blaadjes van 1 takje rozemarijn en meng ze met de knoflook door de mascarpone, breng op smaak met zout en peper. Vul de kalkoenen met een mengsel van worstjes, appel en de rest van de rozemarijntakjes. Bewaar ze tot verder gebruik afgedekt in de koelkast. Maak voorzichtig het kalkoenvel los van het vlees door met je vingers onder het vel te gaan en langzaam het vel van het vlees te trekken. Zorg ervoor dat je het vel wel laat zitten. Trek ook voorzichtig het vel van de poten. Smeer het mascarponemengsel onder het vel, wrijf de kalkoen ermee in en probeer ook een beetje mascarpone tussen het vel van de pootjes te smeren. Steek het vel eventueel weer vast met cocktailprikkers. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de bakplaat (90 cm breed) met aluminiumfolie en bedruppel het met citroenolie. Leg de gevulde kalkoenen erop en bestrijk ze met de rest van de olie. Dek ze losjes af met aluminiumfolie, schuif de bakplaat onder het midden van de oven en braad de kalkoenen in 2-2 uur gaar. Schakel de temperatuur na 1 uur terug naar 175 °C. Neem de kalkoenen uit de oven en laat ze nog 15 minuten rusten onder het folie.