Kip met kerrie en ananas

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
  • 2 Snijd de kipfilet in blokjes. Meng de kipfilet met de kerrie. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Maak de champignons schoon met keukenpapier en halveer ze; snijd de grote champignons in vieren. Kook de peultjes in 5 min. beetgaar. Snipper de ui. Verwarm de olie in een koekenpan en fruit hierin de ui glazig op middelhoog vuur.
  • 3 Zet het vuur hoog, schep de kip en de champignons bij de ui in de pan en roerbak 3-5 min. Voeg de crème fraîche en de ananas toe en meng goed. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de kip met de rijst en de peultjes.

Kip met kerrie en ananas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept