Kaasburger

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verkruimel het brood in de keukenmachine. Houd 8 basilicumblaadjes apart, snijd de rest fijn. Meng in een kom de helft van het broodkruim met de zuivelspread, geraspte kaas, fijngesneden basilicum, 1 ei en wat peper tot een homogene massa. Vorm er met vochtige handen 4 burgers van. Verwarm de ovengrill voor. Klop het resterende ei los in een diep bord. Haal de kaasburgers een voor een door het ei en daarna door de rest van het broodkruim. Druk het broodkruim goed aan. Verhit de boter in een koekenpan en bak de kaasburgers in 2-3 minuten per kant goudbruin. Rooster de sneden brood onder de hete ovengrill in 3 minuten goudbruin. Leg 4 sneden brood op 4 borden en leg er een flinke toef rucola op. Leg hierop de kaasburger, garneer met de plakjes tomaat en de achtergehouden blaadjes basilicum. Leg de resterende 4 sneden brood erop en serveer direct. Lekker met tomatenketchup.

Kaasburger is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vrolijke mini-cheeseburgers met cheddar
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasburger met perencompote
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bacon-kaasburger
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasburger met kruidenchips
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vrolijke mini-cheeseburgers met cheddar
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasburger met perencompote
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bacon-kaasburger
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasburger met kruidenchips
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept