Zuurkoolstrudel met rookworst en ananas

4
10 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 ºC. Rol het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking uit op de bakplaat (de tomatensaus uit de verpakking wordt niet gebruikt).
  • 2 Laat de zuurkool goed uitlekken in een zeef en druk zoveel mogelijk vocht eruit. Snijd de rookworst in blokjes.
  • 3 Besmeer het deeg met de mosterd. Vorm van de zuurkool, rookworst en ananas in het midden van het deeg een rol.
  • 4 Rol het deeg om de vulling. Leg de strudel met de naad naar beneden op de bakplaat. Bestrijk de bovenkant met de melk en strooi het komijnzaad erover. Bak de zuurkoolstrudel in ca. 20 min. in de oven goudbruin en gaar.

Zuurkoolstrudel met rookworst en ananas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolstrudel Met Appel En Runderworst
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept